Activiteiten bij fysiosportief stoppen per 30 april 2015

Algemeen bericht gericht aan de yoga deelnemers van fysiosportief,
Allereerst heel erg bedankt voor jullie interesse in yoga/ fysiotherapie. Met veel plezier heb ik lessen en behandelingen gegeven bij fysiosportief.
Vol vertrouwen en overgave heb ik mijn activiteiten vorm gegeven. Deze inzet zag ik ook terug bij patiënten en deelnemers! Echt geweldig super om te zien! Dus, heel erg bedankt voor de fijne tijd! Graag continueer ik mijn werkzaamheden als yoga docente en als fysiotherapeut elders. Waar precies is nog niet duidelijk, ik verwacht hierover meer duidelijkheid te kunnen geven in juni/juli.
Mocht je geïnteresseerd zijn waar en wanneer ik start met mijn activiteiten yoga en fysiotherapie ontvang ik graag een persoonlijk bericht. Ik ben te bereiken via de e-mail en per telefoon. Ook zal ik via deze website en via social media, facebook/ twitter /whats app zo duidelijk mogelijk de laatste nieuwtjes omtrent fysiotherapie,yoga, pilates en mindfulness communiceren.
Hieronder een overzicht van de yoga lessen die ik de komende weken zal geven:
Maandag 13/4, 20/4 : van 10.00 tot 11.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur.
Dinsdag 14/4, 21/4, 28/4: van 19.15 tot 20.15 uur.
Woensdag 29/4: van 10.00 tot 11.00 uur.
Zoals je kan zien gaan de komende weken niet alle lessen door i.v.m Koningsdag en enkele verplichtingen die ik heb buiten Groningen heb. Via deze weg hoop ik jullie voldoende te hebben geïnformeerd, neem bij vragen gerust contact met mij op. Dan zal ik ze zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.Liefdevolle groet, Gina Biervliet