Yogafestival Schiermonnikoog 2018

Gina Biervliet, geregistreerd yoga docent en psychosomatisch fysiotherapeut MSc, is een geduldige en gedreven begeleidster. Nadat zij in 2007 twee intensieve jaren op de dansacademie afsloot, begon ze te studeren voor fysiotherapeut. Gelijktijdig met de bacheloropleiding tot fysiotherapeut bleef zij zich, door het volgen van diverse cursussen, ontwikkelen als yoga docent. Drie jaar geleden is zij begonnen met de Master psychosomatische fysiotherapie. Welke zij in augustus 2018 verwacht af te ronden.

Ruim tien jaar geeft ze yoga lessen bij diverse organisaties. Met respect voor ieders beperkingen en mogelijkheden weet zij tijdens haar lessen een veilige en comfortabele sfeer te creëren. Haar daadkracht uit zich niet alleen in het vergaren van holistische kennis over de mens maar ook in het zorgvuldig delen van informatie over de verbinding tussen lichaam en geest.

 

Wil je meer weten over Gina bezoek dan haar website: http://www.deyogafysio.nl.

Of neem deel aan een van haar lessen tijdens het yogafestival op Schiermonnikoog; https://www.yogafestivalschiermonnikoog.nl

 

De les die zij zal geven is slow flow yoga, een licht dynamische les opgebouwd uit vloeiende bewegingen die voortkomen uit de hatha yoga. Waarbij een ritmisch, langzaam en diep adempatroon, als een rode draad door de les loopt. De les heeft een rustig tempo, zodat er voldoende ruimte is om je innerlijke ervaringen te observeren. Het vergrote van je lichaamsbewustzijn is het centrale doel tijdens deze les. Zonder oordeel gewaar zijn van de prachtige complexe systemen in je lichaam.